Ferielejlighed i Baskerlandet

Overvejer du at tage på ferie i Baskerlandet indenfor en nær fremtid? Så kan du i denne artikel læse meget mere om, hvordan man finder en god ferielejlighed i regionen.

Baskerlandet.dk anbefaler, at du bruger AirBNB til at finde din ferielejlighed i Baskerlandet. Du får samtidig en rabat på cirka 130 kr., hvis du booker gennem det anviste link.

Du kan finde et rigtigt fint udvalg af ferielejligheder i Baskerlandet. Den største koncentration af dem ligger selvfølgelig i ‘storbyer’ som Bilbao og Pamplona. Men der er skam folk over hele Baskerlandet, der tilbyder at leje deres sted ud i et par dage eller sågar uger.

Pris på baskisk ferielejlighed

Prisen på en almindelig ferielejlighed i Baskerlandet varierer selvfølgelig en del, men de ligger generelt på samme niveau som øvrige områder i Vesteuropa. Dog er Baskerlandet en smule dyrere end øvrige regioner i Spanien – i hvert fald ligger priserne i den højere ende, når man sammenligner med flere af de sydlige regioner.

Gennemsnitsprisen ligger ifølge AirBNB på omkring 830 kr. pr nat for hele lejligheder. Det er dog lidt misvisende, for man kan sagtens finde et stort udvalg af udmærkede steder for 400-600 kr. Nogle ferielejligheder står endda helt ned til 300 kr., mens priserne kan være endnu lavere, hvis man blot vil finde et værelse i en lejlighed, hvor der allerede bor nogle.

Så svaret er, at priserne varierer ret meget, men man kan sagtens finde ferielejligheder i Baskerlandet til fornuftige priser. Omvendt er det også muligt at booke nogle rigtigt luksussteder, så der er selvfølgelig lidt for enhver smag.

God tur, hvis du vælger at tage til Baskerlandet!